Vánoční dárky pro nejmenší

Přesto, že zcela malinké děti ještě nemají ponětí, kdo je „Ježíšek“ pořizují jim rodiče dárky. Je více než jasné, že se jedná spíše o účelovost z pohledu rodičů. K nejčastějším dárečkům pro naše nejmenší patří hračky, kosmetika, oblečky a jiné kojenecké zboží.

Dárky nakupují nejen samotní rodiče, ale babičky, tetičky, dědečkové, strýčkové, starší sourozenci a ostatní členové rodiny. Vánoce patří k velkým svátkům, kdy se snažíme udělat si navzájem na sebe čas a věnujeme si dárky. Naši nejmenší v tomto nemohou zůstat pozadu. V dnešním článku se podíváme na dárky, pro nejmenší.

Dárky z pohledu praktičnosti

Tady patří různé krmící stolečky, dětské židle, chodítka. I ten náš malý mrňousek brzy vyroste, bude papat sám – nebo se o to alespoň pokoušet a k tomuto účelu slouží nejen krmící stolečky, ale i dětské nádobí. Tyto dárky samozřejmě přinesou radost spíš rodičům, ale využije je přeci jen mrňousek. Všímavé tety a babičky přesně vědí, co bude dítě brzy potřebovat, a co ve výbavičce rodičů ještě schází.

Hračky pro nejmenší

Malé dítě v kojeneckém období netuší, že existují nějaké Vánoce, ale pro svůj zdravý vývoj potřebuje stimulaci v podobě hraček. Výborné jsou v tomto ohledu kousátka, chrastítka, kolotoč nad postýlku, sedátka do vaničky a mnoho dalších. Vzhledem k tomu, že malé děti rády něco žužlají, jsou ideální umyvatelné materiály.

Hračky pro větší děti

Rozhodně nesmíme zapomínat na plyšáky, které si určitě pamatujete ještě z dob svého dětství. S hebkým chlupatým mazlíčkem se sametovým kožíškem se bude dětem hned lépe usínat. Před spaním si s ním může hrát a poté spokojeně usnout. Z kurzu nevyšly ani houpací koníci, skákadla a chodítka.

Kosmetické balíčky

Voňavý dárek pro děti potěší nejen maminku, ale i citlivou pokožku miminka, která se bez dětské kosmetiky neobejde a patří k důležitému vybavení. Věnovat se dají i pleny poskládané originálně do dortu či látkové pleny s potiskem – medvídci, ovečky, pejsci a jiné obrázky budou příjemným zpestřením u večerního koupání.

Inspiraci můžete nalézt v těchto vybraných obchodech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vánoční cukroví pro mrňousky

Porod do vody